Mitt 2015

Imorgon är det nyårsafton och snart är 2015 slut. För mig har 2015 varit helt sjukt! Det har hänt så mycket saker och jag tänkte ta upp de som jag tyckte var mest minnesvärda!
 
Den 14 februari 2015 påbörjades min resa till Aix-en-Provence där jag skulle spendera två veckor med att bara plugga franska. Jag åkte tillsammans med en annan franskagrupp ifrån Uppsala och dessa två veckor var något av det bästa jag har gjort! Jag ska definitivt tillbaks till Aix innan jag dör! Om någon av er från gruppen ser detta, ni gjorde resan underbar!♥
 Under 2015 hade jag min sista termin på lilla Fugik i Karlstad. Jag är så glad att jag valde Fugik eftersom lärarna och eleverna är bäst och allt är bara bäst!
Och 2015 var det år som jag tog studenten!
Efter studenten så fick jag lämna en trygghet till en annan och efter ett antal auditions till olika skolor så i augusti flyttade jag till Västernorrland och började plugga Show & MusikalHola Folkhögskola!
Tillsammans med min nya klass har vi kickat ass på lektioner och gig och i november gjorde vi den bästa julshowen i Holas historia och i januari träffas vi igen och då ska vi kicka ännu mer ass! Tycker mycket om er!♥
 
Man kan säga att 2015 har varit mitt år. Det har också varit det år jag har blivit mer självständig. Jag har haft ett fantastiskt år och jag hoppas att 2016 blir lika underbart!
 
 
The Life of Clara | | Kommentera |
Upp