Då var man här igen

Nu var det över ett år här sedan... Så varför inte starta ännu ett försök att få liv i den här bloggen med en liten lifeupdate?
 
Vad har hänt under mitt liv nu under det senaste året?
Tja... vad är värt att nämna? Jag har gått klart min tvååriga utbildning inom musikal på Wendelsbergs Folkhögskola. Mitt hår är nu drygt 15 cm kortare än vanligt. Jag har jobbat på Liseberg under sommaren samtidigt som jag har ständigt har oroat mig över min framtid. Det är väl det antar jag.
 
Så, här är jag nu. Snart 23 år gammal och en helt ny höst framför mig. Vad kan möjligtvis hända i Clara Janssons liv framöver? Sanningen är att.... jag inte riktigt vet.
 
Låt oss säga att 2019 har, än så länge, varit ett väldigt konstigt år för mig. Det är mycket som inte har blivit som jag hade tänkt mig. På väldigt många olika sätt. 
Så för första gången sedan jag började skolan så kommer jag inte att börja en ny utbildning nu i höst och för första gången sedan jag började gymnasiet så kommer jag inte hålla på med varken musikal eller dans på heltid.
 
Ska jag vara ärlig så är det väldigt jobbigt för mig att inte kunna göra det som jag brinner för lika mycket som innan. Jag kommer nog att kunna ta sånglektioner, men det är typ bara det jag kommer att kunna göra såvitt jag vet just nu.
 
Så vad ska jag göra istället då?
Jag kommer att stanna i Göteborg, vilket jag är väldigt glad över! Så jag behöver inte att flytta tillbaks till Värmland. Hallelujah!
Hoppas att fler är lika exalterade som jag att jag kommer vara kvar i krokarna!
 
Planen just nu är att jobba och tjäna pengar under mitt ofrivilliga sabbatsår fram tills jag kan söka musikalutbildningar igen nu till våren. Jag börjar faktiskt på ett nytt jobb nu imorgon. Har även några pass kvar på Liseberg, så man hittar mig i entré och biljettkassorna fram till slutet av september.
Jag kommer även att flytta om en vecka, vilket ska bli väldigt skönt. Även om jag har haft ett bra boende nu under sommaren så är det skönt att flytta till något som är ens eget.
Bara jag får flytta och få struktur på allt så kommer det säkert gå bra. Så får vi se vad som händer i framtiden.
 
Ja. Såhär är mitt liv just nu. Som sagt, inte riktigt som jag tänkte mig men det kommer säkert att ordna sig. Förhoppningsvis.
 
Slänger med en musikallåt också. Det är ju trots allt Clara Janssons blogg!
Puss och kram!
 
 
The Life of Clara | 2019, livet | | Kommentera |
Upp