Sjukling

Min vecka började med att vara hemma med förkylning som jag fick under Fame, men jag är snart på topp igen!
Fame gick väldigt bra, trots min förkylning och lite andra olyckor som hände innan premiären. Men trots att det var väldigt kul känns det även lite skönt att det är över.
 
Så i två dagar har jag varit hemma och försökt vara lite produktiv. Pluggade lite idag och kopplade ihop mitt Xbox igår kväll. Imorgon drar skolan till Stockholm för en heldag och det kommer bli såååå kuuul!
The Life of Clara | | Kommentera |

En söndag i mina pyjamasbyxor

Idag spenderade jag hela min dag i min pyjamasbyxor, vilket var väldigt skönt! Har också fått saker gjort idag! Har bland annat tvättat mina scenkläder inför Fame så de är fräscha till veckan som kommer och så har jag skrivit klart och skickat en skoluppgift samt suttit och pluggat på ett par delar till en annan skoluppgift.
 
Min söndagskväll blev så mycket bättre när jag äntligen fick ner mitt Xbox One till Karlstad, så äntligen kan jag spela Assassin's Creed Unity på riktigt, då pcversionen bara glitchade hela tiden! Fick även också ner mina nya låga converse som jag ska ha på studenten! Så imorgon kommer det bli en rolig kväll för min del!
 
Imorgon börjar också produktionsveckan inför Fame och imorgon kommer vi att rigga in och fixa scenen! Tagga tagga!
The Life of Clara | | Kommentera |

Fast i en vortex av trötthet

Så känns det typ varje dag när jag slutat skolan...
 
Idag har min dag mest gått ut på att träna Fame och tro det eller ej, man blir så sjukt trött av det. Energin måste vara på topp och så ska man dansa och sjunga samtidigt (vilket jag inte har kondition för, mvh danskondition). Så när reptiden var slut och när jag skulle ha engelskalektion skrattade jag åt precis allt pga. övertrötthet.
 
Så nu, efter ett antal timmars återhämtning och sångträning i vrålform, ska jag försöka att få iallafall lite plugg gjort. Vi får väl se hur det kommer att gå med det...
Men, jag har faktiskt fått saker gjort idag! Idag skickade jag in de två sista anmälningarna till de fyra utbildningar som jag har sökt inför hösten. Så nu är det bara att förbereda sig inför auditions, eftersom alla fyra kräver det. Bless me...

Fick också en fin bild på kvällens solnedgång!
 
 
 
The Life of Clara | | Kommentera |
Upp