Göteborg, förkylning och vuxenpoäng

Min helg spenderades som sagt i Göteborg med min kära vän Fanny och vi hade små äventyr som lämnade sina spår. I mitt fall en solbränna efter en dag vid havet och ett stort blåmärke på rumpan efter att ha gjort ett försök att klättra tillbaks in i lägenheten efter en stund på Fannys tak. Men det var väldigt kul!
Vi var också på en dansworkshop och det var något som vi aldrig hade gjort förut och det var väldigt flummigt, men det var kul!

Lite bilder från helgen. Och såklart en väldigt typisk bild från Fannys snap, dvs "Clara äter"

Under min helg i Göteborg smög sig en förkylning fram och igår låg jag i sängen nästan hela dagen, eftersom jag inte orkade att göra någonting. Men idag var jag ute och flängde på stan och storhandlade som den nästan vuxna människan jag är. Börjar att lära mig nu!

The Life of Clara | | Kommentera |

Start of Something New

Just nu sitter jag i min nya och nästan fardiginredda lägenhet i Karlstad och nu kommer jag bo här i ett år framöver! (Igår var det också ett år sedan jag började på Hola och man bah: Vart tog tiden vägen?!)
 
Idag flyttade jag också hit "på riktigt" då jag ska åka till Göteborg imorgon och spendera helgen med min kära vän Fanny. Sist vi sågs så var det på parkeringen vid vårt internat då hon skulle åka hem en dag före mig och tårarna bara rann. Det var en extremt jobbig dag...
 
Anyways, ikväll så ska jag spendera min första natt i lägenheten och just nu så har jag fullt med ljus tända, (eftersom levande ljus var ett big no no på Hola) och så har jag lyckats att sätta upp en ljusslinga över min säng, så jag antar att mina skills från träslöjden från grundskolan sitter kvar!
Man kan se ljuset från min ljusslinga och min trusty old Mokona Modoki-plushie i bakgrunden
The Life of Clara | | Kommentera |

A Coloring Classic

För ett tag sedan så kollade jag lite på Waterstones, en brittisk bokhandelskedja, på böcker som jag eventuellt kunde köpa när jag och mamma skulle åka till London och så hittade jag något som jag fastnade för direkt. En målarbok med Romeo & Julia som tema.
 
För mig är Romeo & Julia lite som min kryptonit och det har det nog varit sen jag såg animeversionen av samma story när jag var typ 13 år gammal. Så självklart var jag tvungen att köpa den! Plus att målarböcker är ju ändå en trend, som jag nog är väldigt sen med att komma igång med, så det är ju bara en win-win situation!
 
Som ni kan se så har jag börjat att måla lite på framsidan och jag tycker att det är en jättebra grej att ha så mycket utrymme för att måla och att man får bestämma själv hur det ska se ut. Kommer ha mycket roligt med denna målarbok!
Böcker, Fandoms | målarbok, romeo & julia, yaay | | Kommentera |
Upp