Shoppingbegär

Just nu har jag ett himla begär att shoppa. I söndags satt jag typ och kollade igenom hela min lista med sparade varor på asos och dreglade (Inte på riktigt, men nästan). Jag vill spendera pengar på saker som jag vill ha hellre än vad jag behöver med andra ord.
 
I klädväg så har jag mest kollat in en massa denim. Bl.a jeanskjolar, hängselkjolar, hängselbyxor och en jeansjacka men också några klänningar. Det är rätt roligt att jag har fått ett intresse för just jeans, med tanke på att jag inte har gillat att ha jeans innan. Tror också att min stil börjar luta åt den stereotypiska "estetstilen", fast det kan ju ha något med att göra att jag faktiskt är en estet.... oh well.
 

1 / 2  / 3 / 4 / 5  / 6 / 7

Jag försöker att stå emot att inte gå allt över styr, eftersom jag vill spara pengar så jag kan gå lite crazy bananas på den Londonresa som jag och min kära moder planerar att göra i början av sommaren. Men det kommer vara helt okej, eftersom det är pengar som jag själv har tjänat in som jag kommer att spendera plus att jag kommer att jobba när vi kommer tillbaks. 
 
Jag vill också skaffa mig en iPad (något som jag har pratat om länge att jag vill skaffa, men som har skitit sig lite pga olika anledningar. Som t.ex. en mobils tragiska död i en toalett). Så det är också något som är ett av mina mål att skaffa i sommar. Men som sagt, det kommer några andra frestelser på vägen.... 
 
Stay strong Clara!
Shopping | 2018, Shopping, asos | | Kommentera |

Och så kom sportlovet

Så nu är jag hemma igen för en veckas lov...
 
Det har ju hänt en del sen jag skrev sist. Skolan började igen och min klass och tal 1 gick in i ett gemensamt två veckors långt projekt samtidigt som vi musikalare även började med våra duetter. 
Jag och min kära fellow classmate Fanny A fick arbeta med låten Something bad is happening från musikalen Falsettos och jag tyckte att det var väldigt roligt, då jag inte har gjort så många duetter innan.
Hela klassen hade redovisning fredagen innan lovet för hela teaterlinjen och det gick så himla bra! Min klass är full av talangfulla personer! Helt sjukt!
 
Efter projektet med tal 1 flöt schemat på som vanligt med en massa färdighetsträning inom sång, teater och dans. Jag blev också förkyld, vilket jag inte blir ofta. Och jag har även flyttat. Dock inte speciellt långt, då jag bara bytte från en korridor till en annan i det internathus som jag bor i.
 
I serieväg har jag kollat på Knightfall som finns på HBO Nordic. Serien utspelar sig i medeltida Frankrike och handlar om letandet efter den heliga Graal. En typisk Claraserie med andra ord. Rekommenderar den starkt! (Slänger in trailern för de som är intresserade)
 
Jag har också börjat att dansa igen på dansskola. Inga brutna fotleder än så länge under de två lektioner som jag har dansat high heels så det är stort plus! Det är så skönt att bara att kötta och förlora sig själv i dansen, har verkligen saknat att göra det! Jag har även börjat att fokusera mer på att söka olika roller inom film och försöka att göra mig så attraktiv för jobb som möjligt.
 
När skolan sen börjar igen nästa måndag kommer vi att gå in i musikalettornas etydprojekt (dvs, att vi i par ska spela en scen ur en teaterpjäs) och det ska bli så fruktansvärt roligt! Det ska bli så intressant och jag och min etydpartner Philip kommer att göra med vår etyd!
 
Man kan säga att det är full rulle i skolan nu, då alla projekt kommer tätt efter varandra. Men även om det är mycket så är det så himla roligt! I just can't get enough! Dock så kommer jag inte klara mig utan min kalender under denna termin.... men det blir nog bra ändå!
The Life of Clara | | Kommentera |
Upp