Ed Sheeran & Me-time

Igår begav jag mig till Stockholm för att, efter många omständigheter, se Ed Sheeran live för andra gången! (Vilket också är det bästa sättet att ge långfingret till den/de som lurade mig på en biljett) Och det var så bra! Ed Sheeran är verkligen helt amazing att se live! Är så glad för att jag kunde komma iväg!
En av de många bilder och filmer som togs igår kväll♥
 
Och idag tog jag tillfället att ha lite me-time (och inte ta första bästa tåg tillbaks till Karlstad för att hinna till skolan, vilket jag inte direkt rekommenderar) och åt frukost på Espresso House och besökte Science Fictionbokhandeln som jag oftast brukar att göra när jag åker till Stockholm. Och den sista butiken jag besökte innan jag åkte hem var Victoria's Secret, eftersom jag har typ blivit lite frälst av hur sköna deras trosor är från min resa till London i januari, och jag fick med mig två par hem eftersom de är mycket dyrare här än i London (sorgligt nog). Sedan gick tåget tillbaks hem till Karlstad och nu ligger jag och myser i sängen för att vila upp mig inför en hel helg med teater♥
The Life of Clara | | Kommentera |

Long time no see

Nu var det ju ett tag sen jag skrev här.... Oops
 
Och en hel del har ju hänt sen i början av detta året. Jag har börjat att sjunga i universitetskören Söt Likör, jag har varit med om ett bredrageri (vilket inte är så jättekul), jag har satt ett nytt mål att kunna göra en mjukis framåt innan terminen är slut, jag ska se Les Mis för andra gången imorgon, jag jobbar på med teatern och såklart har jag också haft ångest över vad jag ska göra till hösten. Som är nackdelen med att bara gå ettårsutbildningar....
 
Annars dansar jag på! Just nu har vi börjat lite smått med vårt dansprojekt för denna termin, så jag ska alldeles strax bege mig till uni för att köra med min grupp!
 
Så det var väl allt jag kan bjuda på just nu på såpass kort varsel, men jag kan också bidra med några dansbilder som blev tagna på tre av de dansklasser som vi hade förra veckan!
Vi hörs!
Ett litet bildkollage av dansbilder med mig själv, Filippa och Max
The Life of Clara | | Kommentera |
Upp