Eldkonst

I fredags kväll dansade jag och min klass ute på Sandgrundsudden här i Karlstad iklädda hockeyskydd och balaklavas (aka rånarluvor) med paljetter som ändrade färg när man drog handen över dem och därav var det också slutet på våra två intensiva projektveckor.
Dessa två dansveckor har varit så himla roliga och det har också varit två projektveckor som inte har tröttat ut mig på samma sätt som andra har gjort. Och jag är så glad över att jag har möjligheten att jobba med så otroligt duktiga människor! Helt sjukt verkligen! Eldkonst har varit bäst!
En mycket vacker bild på oss i Dans 60♥
 
Resten av helgen har gått ut på att vila upp mig själv och få bort den berömda "adrenalinsbaksmällan" som jag brukar få efter krävande uppträdanden så som denna. Jag har också börjat att städa lägenheten inför jul, då det är julafton nästa lördag! Så fram tills dess kommer det bara vara mys i skolan och på onsdag åker jag hem till ett vintrigt Sysslebäck!♥
Post-föreställningselfie
 
 
The Life of Clara | | Kommentera |

Från askan in i elden

Den senaste månaden har varit full av praktiska och teoretiska examinationer och en hemtenta, så därför har det inte varit så mycket av en uppdatering, eftersom jag mest har kämpat för att typ överleva det akademiska. Men nu är det mesta klart och imorgon kommer vi gå in i en intensiv projektperiod.
 
Under helgen har jag mest tagit det lugnt efter att ha lämnat in den sista teoretiska examinationen i fredags kväll och jag har mest varit ute på julklappsjakt till min kära familj. Idag spenderade jag det mesta av dagen med min syster, då vi har bl.a letat julklappar, haft adventsfika och varit på en julkonsert, som var väldigt mysig såhär i början an december.
Två bilder på dagens look. Kände att det var en perfekt dag att smina sig ordentligt innan man går in i ett intensivt dansprojekt
 
Så nu har jag duschat och lagt en ansiktsmask innan jag ska lägga mig och förbereda mig mentalt för vårat första stora projekt!
The Life of Clara | | Kommentera |
Upp