Anastasia The Musical

Jag har tidigare skrivit om hur mycket jag älskar den animerade filmen Anastasia från 1997. Jag kollade mycket på filmen som liten och tidigare iår så skickade jag efter en replica av det berömda halsbandet som finns i filmen tillsammans med min kära vän Emma och mitt sista framträdande med min kära klass från Hola var just till låten At The Beginning som spelas i sluttexterna av filmen. Så jag har starka nostalgiska band till filmen samt att jag också kopplar musiken till mitt fantastiska år på Hola Folkhögskola.
 
Men anledningen till att jag gör detta inlägg är av en sak som gör mig ofantligt glad! Jag tror att det var någon gång under min första termin på Hola som jag läste någonstans att Anastasia skulle bli en musikal. En av mina favoritfilmer som barn skulle bli en musikal(!!!!!!) Liksom det var något av det bästa som skulle hända, eftersom jag skulle kunna se den musikalen, eller tillochmed jobba med musikalen om jag hade tur och musikalen skulle bli stor nog. (Nu behöver de bara göra en musikaluppsättning av Prinsen av Egypten och jag kan liksom dö i fridfullt)
 
Så i maj i år hade musikalen premiär på Hartford Stage i Conneticut, USA som en "test" inför Broadway och någon gång under våren 2017 kommer den att sättas upp i New York. Denna lilla backstory leder till det som är den största anledningen till att jag skriver om detta.
 
Idag har jag dansat från klockan 9:00 på morgonen till klockan 17:00 på eftermiddagen. Jag är helt slutkörd. Orkar verkligen inte med någonting. Tog tillochmed bussen till Ica istället för cykeln för att jag är så trött i hela kroppen. Jag går in på min instagram och får se det som gjorde min kväll så mycket bättre. De har släppt en teaser, på endast 30 sekunder, för Broadwayuppsättningen av Anastasia.
 
Jag vet att det här kan låta väldigt konstigt för vissa, men den teasern är verkligen ALLT, förutom bilder som har släppts av Hartford Stage förstås, som jag har fått se och höra av musikalen. Det finns verkligen inget som har släppts ellet läckt ut (vad jag vet). Och att se det här faktiskt bli någonting gör mig så glad!
 
Jag har tidigare fått frågan om jag har någon roll inom musikal som är mitt livs mål att få spela och jag har inte haft något svar, tills jag såg att denna musikal började existera och spela på min starka nostalgikänsla till den animerade filmen. Om jag gillar den här musikalen så kommer det nog bli min drömroll.
 
Det finns verkligen inga ord på hur mycket jag vill se denna musikal! Och jag hoppas verkligen att jag kommer att få se den eller vara med i den i framtiden.
 
Här är denna video som på endast 30 sekunder väckte liv i en trött, stackars dansstudent!♥
Musikal | | Kommentera |

Nya och förbättrade lockar med ny locktång!

Okej, detta lät lite som en artikeltitel från typ Veckorevyn.... Men vi kör fan!
 
Så som det står i bloggtiteln så införskaffade jag mig en ny locktång, för jag har länge velat ha lite mer lösa lockar och denna fina investering är en Remington Pearl Pro Curl CI9532. Locktången är 32 mm och är jättebra att använda när man vill ha stora och mjuka lockar.
Anledningen till att jag skaffade denna är för min andra locktång, som är en Remington CI95 Pearl Wand, är inte lika tjock som min nya locktång och den passar bättre till att göra riktiga korkskruvlockar och eftersom mitt hår är så tjockt och att jag måste ha på rätt så hög värme så blir det svårare att borsta ut och få det att se mer "naturligt" ut.
Skillnaden mellan min nya locktång till vänster och min andra till höger.
Mitt första försök att använda locktången gick väldigt bra, eftersom jag inte är så van att använda en såpass tjock locktång, och jag blev väldigt nöjd med resultatet! Lockarna blev väldigt lösa och fina och det ser mer naturligt ut!
Resultatet!
 
När det kommer till locktänger så tycker jag att Remington är ett väldigt bra märke och de tänger som jag äger och använder är så bra och det blir fint resultat, vilka slags lockar jag vill ha just den dagen! Rekommenderar dem starkt!
 
Skönhet | | Kommentera |

Ledig fredag

Idag hade vi en ledig dag efter en vecka full av dans, och för min del träningsvärk bl.a vader och ländrygg. Jag tog mig en rejäl sovmorgon och bara tog det lugnt, vilket var väldigt skönt.
 
Vid ca halv tre åkte in till stan och träffade min kära syster och kollade runt i lite affärer, främst affärer med smink eftersom vi båda delar ett intresse för smink. Från en av dessa butiker med smink fick jag med mig ännu en borste från Real Techniques.
 
Contouring och highlighting har blivit en viktig del av sminkrutinen nu för tiden och själv så är jag fortfarande väldigt ny på det. Min nyinköpta borste kommer jag använda för att "highlighta mitt liv" (Ett citat från min underbara före detta klasskamrat Frida Andersson Lind när vi sminkade oss inför Hola Folkhögskolas Showcase 2016). Borsten är Real Techniques Setting Brush och passar som sagt till applicera hightlighter.
För övrigt så är de flesta sminkborstar jag äger kommer från Real Techniques. Det är väldigt bra borstar som är helt cruelty free vilket är awesome! Rekommenderar dem starkt!
 
Sedan så gick jag åter igen till Stadium och köpte två träningstoppar. Ska jag vara ärlig så har jag blivit frälst av Stadium och jag kan fortfarande inte förstå hur jag har klarat mig ett år på Hola då vi dansade majoriteten av dagarna. Jag förstår också att det börjar bli lite av ett problem och att det är tur att jag inte bor mitt i stan. Men till mitt försvar så svettas jag mycket när jag dansar och det går en sport-bh + topp/dag. Men nu har jag iallafall danskläder så att jag klarar mig!
 
Så nu ligger jag i min säng efter att ha ätit hemlagad pizza och kollat på Dobidoo på tv samtidigt som man kan höra folk påväg till Nöjedfabriken utanför. En helt okej fredagskväll med andra ord!
Selfie of the day♥
The Life of Clara | | Kommentera |
Upp