En update i Coronatider

Alla dessa himla updates Clara.....
 
Det är inte direkt en nyhet att världen är väldigt uppochner just nu. Och precis som för så många andra så är min vardag väldigt väldigt oklar.
 
Hälsomässigt mår jag bra. Jag har klarat mig från sjukdom än så länge och förhoppningsvis så kommer det är fortsätta så. Men tyvärr så är jag en av de som har blivit uppsagda från sina jobb pga. Covid-19. Vilket inte är så kul.
 
Trots det så är jag faktiskt rätt så lugn. Jag står inte helt utan jobb utan jag väntar bara på att få veta när jag kan börja jobba och jag har ansökt om a-kassa och hela baletten, så förhoppningsvis har jag gjort tillräckligt mycket damage control så att det fixar sig i slutändan.
 
Just nu så är jag hemma i Värmland för tillfället då jag ansåg att det var ett väldigt bra tillfälle att ta mitt körkort. Så mitt huvudsakliga fokus just nu är att klara mina prov och att förbereda mig för auditions till musikalutbildningar. 
 
Så, jag är frisk, säker och håller mig sysselsatt. Ta hand om varandra och tvätta händerna så kommer vi att klara av detta!
Puss!
 
The Life of Clara | | Kommentera |
Upp