En eventfull helg

Denna helg har jag knappt varit hemma och har fläktat runt lite överallt i Värmland. I fredags började dagen med balett som vanligt, sedan började vi att preppa inför Akademisk Högtid, där jag, min klass och danspedagogettorna skulle dansa vid universitetets entré
En obligatorisk dansbild innan vårt uppträdande. Fotot är taget av min klasskamrat Malin!
 
När resten av dansgänget sedan fortsatte till CCC där för att fortsätta att dansa åkte jag hem för att byta om och göra mig iordning för att träffa Linnéa & Fanny för att sedan gå på Les Misérables som går på Wermland Opera. Les Mis var verkligen så fruktansvärt bra att jag överväger att se den en eller två gånger till innan den stängs ner till våren! Rekomenderar den starkt!
På lördagen hängde jag med Fanny och Linnéa, då vi gick runt i ett regnigt Karlstad och kollade på lite sevärdheter och annat roligt
En mycket charmig bild av Linnéa aka. Claudio och Fanny aka Beatresio!
 
Sedan så hämtade min syster upp mig och vi åkte mot Sunne till min moster där vi skulle på ett litet släktkalas då både jag och min mamma har nyligen fyllt år. Hos min moster fick jag god mat och gosa med hennes gulliga katt och två hundar.
Hund nummer 1 & Katt
Och idag så åkte vi tidigt till Karlstad för att se min syster när hon hade uppvisning i poledance och nu sitter jag på universitetet och har pluggar och samtidigt så surfar jag som tusan för mitt internet krånglar i lägenheten.
Så det var min helg. Nu ska jag åka hem och äta middag för jag håller på och dör av hunger och imorgon börjar en ny dansvecka klockan 09:00 med balett!
 
Godkväll och godnatt!
The Life of Clara | | Kommentera |

Torsdagsdans & Miss Saigon

Idag började dagen, som vanligt, med dans. Och det var en väldigt lyckad modernklass, börjar att komma in i det nu! Lyckades också slå i stortån i kanten på dansmattan, men som tur var var det bara min nagel som tog lite stryk. Sedan hade vi ett hål i schemat innan vi avslutade dagen med lite pilates.
Dagens dansoutfit med blommiga sporttights och missmatchade benvärmare. Rockar dansarstilen!
 
Sedan begav jag och min kära syster oss till bion här i Karlstad för att kolla på musikalen Miss Saigon som firar sitt 25-årsjubileum genom att visa en inspelad version av musikalen samt en galaföreställning med senaste casten och originalcasten från West End på bio runt om i världen.
Jag upptäckte musikalen i början av mitt år på Hola förra året när min första låt att sjunga på sånglektionerna var från Miss Saigon. Sedan dess har jag velat se den och nu hade jag turen att få göra det!
Jag tyckte att den var väldigt bra! Det var så många låtar som jag har aldrig hört förut och powern i kören var helt otrolig! Rekomenderar den starkt verkligen! "Min" låt från musikalen var dock inte med, utan har blivit utbytt med en annan väldigt bra låt. Men jag kände ändå så mycket feels!
Slänger in tre nya favoriter plus ersättaren till "min" låt från Miss Saigon
Nu har jag tagit kvällen med en packad dansväska med smink och hårprylar för morgondagens medverkande på Akademisk Högtid plus att Linnéa & Fanny kommer till Karlstad för att vi ska se på Les Misérables Wemland Opera imorgon kväll!
Tagga!
Musikal, The Life of Clara | dans, miss saigon, musikal | | Kommentera |

20 år

Idag, den 15 oktober, är det 20 år sedan jag föddes. Det betyder att jag nu kan handla på systemet och gå in på krogar med 20-årsgräns. Men också att jag inte längre klassas som skolungdom längre och min bussbiljett blir dyrare. Det är väl inte lika kul då....
 
Imorse blev jag väckt av min kära moder och fick lite födelsedagsfika, vilket bestod utav hemgjorda makroner (!!) och te, vilket var väldigt gott! Fick också ett väldigt fint Pandoraarmband med en berlock till, så nu kan jag samla på mig berlocker och skapa mitt eget personliga armband!
 
Sedan har min dag gått ut på att plugga och försöka att lugna ner min överanstängda sidobenhinna med Voltaren gel och tennisbollsmassage, ni vet som man gör som en dansare!
 
Till veckan kommer jag att göra debut på systemet och så kommer det bli ännu ett firande med mammas sida av släkten nästa helg! Yaaaay!
En bild från morgonens födelsedagsfika!
 
Så jag är nu alltså vuxen på riktigt nu? Börjar känna mig lite gammal...
The Life of Clara | | Kommentera |
Upp