Mitt 2015

Imorgon är det nyårsafton och snart är 2015 slut. För mig har 2015 varit helt sjukt! Det har hänt så mycket saker och jag tänkte ta upp de som jag tyckte var mest minnesvärda!
 
Den 14 februari 2015 påbörjades min resa till Aix-en-Provence där jag skulle spendera två veckor med att bara plugga franska. Jag åkte tillsammans med en annan franskagrupp ifrån Uppsala och dessa två veckor var något av det bästa jag har gjort! Jag ska definitivt tillbaks till Aix innan jag dör! Om någon av er från gruppen ser detta, ni gjorde resan underbar!♥
 Under 2015 hade jag min sista termin på lilla Fugik i Karlstad. Jag är så glad att jag valde Fugik eftersom lärarna och eleverna är bäst och allt är bara bäst!
Och 2015 var det år som jag tog studenten!
Efter studenten så fick jag lämna en trygghet till en annan och efter ett antal auditions till olika skolor så i augusti flyttade jag till Västernorrland och började plugga Show & MusikalHola Folkhögskola!
Tillsammans med min nya klass har vi kickat ass på lektioner och gig och i november gjorde vi den bästa julshowen i Holas historia och i januari träffas vi igen och då ska vi kicka ännu mer ass! Tycker mycket om er!♥
 
Man kan säga att 2015 har varit mitt år. Det har också varit det år jag har blivit mer självständig. Jag har haft ett fantastiskt år och jag hoppas att 2016 blir lika underbart!
 
 
The Life of Clara | | Kommentera |

Can you see Jane?

 
Musik | | Kommentera |

Det var ju ett tag sedan!

Som sagt, det var ju ett tag sedan jag skrev här på bloggen och jag är inte död.
 
Under den sista tiden i skolan innan höstterminen tog slut har jag och min klass hållit på, för det mesta, med att repa teater inför vårat teaterprojekt som kommer att ha premiär i slutet av januari. Här går vi från projekt till projekt! Vi har även haft lite gig och börjat med att skapa egna danssolon och eftersom jag är så sjukt nördig av mig så är min låt såklart från Tsubasa Chronicle som är gjord utav, the queen of anime soundtracks herself, Yuki Kaijura eftersom hon är bäst!
 
Klassen och Emanuel, vår lärare inom kör och dans, har även varit med och körat bakom Samuel Ljungblahd, som sjöng på prins Carl Philips bröllop i somras, i två konserter. Det var också väldigt kul och vi köttade på som vanligt!
 
Nu under jul har jag tagit det rätt lugnt och idag tog jag ett härligt bad och använde lite produkter som jag fick i julklapp. Läst har jag gjort också! Men imorgon är julhelgen slut och då ska jag, iallafall försöka, att vara produktiv!
Peace out people!
The Life of Clara | | Kommentera |
Upp